Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Tilstedeværelse i ditt nabolag

Høyres Dag Egil Strømme skriver at partiet hans skal banke på flest mulig av innbyggernes dører i valgkampen, for å snakke med velgerne

FOTO: KNUT BJERKE

9. september er det valg. Bærum Høyre har styrt Bærum i over 60 år, de fleste vil vel si at det har vært gjort på en god måte. Vi har fornøyde brukere på de fleste områder der det har vært foretatt undersøkelser, og vi er klar over hvor forbedringspotensialene ligger. Administrasjonen i kommunen arbeider frem gode planer på ulike virksomhetsområder som politikerne gjør enda litt bedre.

Bærum Høyre er en stor organisasjon med 15 kretser, tillitsvalgte og folkevalgte i ditt nabolag. Vi har ulike interesser, er i ulike livsfaser, bruker ulike kommunale tilbud, og har øyne og ører som vi bruker aktivt i våre nabolag. 

Våre politikere er stort sett hobbypolitikere med et ønske om å gjøre samfunnet best mulig ut fra det økonomiske handlingsrommet vi har. Vi er ombudsmenn som ønsker at innbyggerne skal ta kontakt med oss for å vite hva dere er opptatte av. 

I Bærum skal Høyre banke på flest mulig av innbyggernes dører i valgkampen for å snakke med velgerne, for å vise at vi bryr oss og for å lære noe. Selvsagt ønsker vi også at du skal stemme Høyre etter å ha snakket med oss, men vi gikk på besøk og kontaktet mange organisasjoner også da vi skulle skrive programmet for et år siden. Vi ønsker å høre hva innbyggerne mener, slik at vi sammen kan gjøre den kommunen vi bor i enda bedre.

Det har kommet til noen nye politiske partier de siste årene, og de har gode fanesaker, men har de en helhetlig, gjennomtenkt og god politikk på alle områder? Har de et moderparti med noe størrelse på Stortinget, noen de kan påvirke i forhold til Bærums utfordringer? 

Vil du stemme på et parti med én fanesak, og ta resten av politikken deres på kjøpet, eller vil du stemme på et parti med helhetlig politikk og gi oss styringskraft?

Mange spørsmål, kanskje er det best å velge det stødige partiet som kjenner ditt nabolag?

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.