Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Teststasjoner i Bærum

– Jeg hadde planer om å teste meg, men da det viste seg at Fornebu var stedet, ombestemte jeg meg, skriver innsenderen.

– Jeg hadde planer om å teste meg, men da det viste seg at Fornebu var stedet, ombestemte jeg meg, skriver innsenderen.

Foto: KARL BRAANAAS

Jeg er en eldre pensjonist og støtter fullt ut Anne Sofie Sterri Bjørnlunds oppfordring 23. november om flere test-/vaksinestasjoner i Bærum.

Jeg protesterte allerede i et innlegg 13. oktober, da det gikk rykter om flytting fra Rud og Rykkinn til Fornebu – et ukjent og tungvint sted å reise til, særlig for eldre og uføre i Sandvika-området.

Jeg hadde planer om å teste meg på grunn av noe ruskete hals, men da det viste seg at Fornebu var stedet, ombestemte jeg meg på grunn av den tungvinte reisen dit.

Jeg har inntrykk av det sitter byråkrater som regner ut hva som er mest lønnsomt for kommunen. De glemmer å undersøke hva deres påfunn medfører for brukerne, for eksempel for eldre og uføre.

Sandvika har jo et ry om at de ikke tar godt nok vare på sine eldre. 

Vi er ikke kravfulle, men forventer å bli behandlet med respekt. Nå er vi spent på hva kommunen gjør dersom den nye koronavarianten, omnikron, sprer seg hos oss.

Flere teststasjoner kan være et nyttig redskap!

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.