Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Tenniskommunene Asker og Bærum

– Vi har i det siste lest om og gledet oss over vår nye, fremadstormende tennisstjerne Casper Ruud, skriver innsenderen.

– Vi har i det siste lest om og gledet oss over vår nye, fremadstormende tennisstjerne Casper Ruud, skriver innsenderen.

Foto: Knut Bjerke

Som gammel abonnent på Budstikka er jeg imponert over avisens vilje og evne til å dekke store og små begivenheter i våre to kommuner.

Vi har i dag gleden av å lese om våre kommuners idrettshelters imponerende, internasjonale resultater. Det omfatter stort sett idretter som ski, bandy, og ishockey og noen få andre. 

Innen disse idretter får vi en beskrivelse av klubber og deres miljø og hvordan de driver og får frem sine enere.

Vi har i det siste lest om og gledet oss over vår nye, fremadstormende tennisstjerne Casper Ruud. 

Men hva vet vi om ham, bortsett fra at det er hans far, den i Norge tidligere kjente tennisspiller, Christian Ruud, som har mye av æren for å ha bragt Casper frem til dagens nivå? 

Hva vet vi om Caspers bakgrunn, hvilket tennismiljø i Bærum han tilhører og hva han har betydd, så langt, for tennismiljøet i Bærum? 

Som gammel tennisspiller vil jeg påstå at vi vet nærmest ingen ting.

Som de fleste av avisens lesere sikkert vet, har vi en rekke tennisklubber i Asker og Bærum. Hvordan er rekrutteringen, har de talenter som er på sporet til å utfordre Casper, eventuelt følge i hans fotspor når den tid kommer?

Av erfaring vet vi at unge idrettstalenter blir ekstra motivert av å få sitt navn og gjerne bilde på sportssiden i Budstikka i forbindelse med et positivt konkurranseresultat eller i annen sammenheng. 

Vi som har levd en stund, husker den tiden da Svein Wiel Jørgensen nærmest hadde fri tilgang til Budstikkas sportssider med utførlige referater og omtale av tennismiljøet (og bandyen) i Bærum. 

Hans entusiasme spilte over, spesielt på de unge, som ble avbildet og omtalt av Wilern, som vi kalte ham.

Nå går vi mot lysere tider, snøen forsvinner og med den de tilhørende idrettsaktiviteter som da vil gå i dvale. Det ryktes at det finnes en rekke lovende tennisjuniorer rundt forbi. La oss få vite mer om dem!

Min oppfordring til Budstikka er derfor at avisen gir oss en innsikt i våre kommuners tennisverden og hva vi tennisinteresserte eventuelt kan ha å glede oss til i fremtiden.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.