Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Takk til deg som jobber i jula

TAKKER: - Dette er en takk til deg som går på jobb når det store flertallet av oss tar juleferie, skriver Nina Solli, regiondirektør i NHO Viken Oslo.

Julefreden senker seg nå i de tusen hjem.

Mange av oss ser frem til fredelige dager med familien. Da er det lett å glemme at mange er på jobb i juledagene for å holde hjulene i samfunnet i gang.

Les også: Disse gavene ligger under årets juletrær

Det kan være ansatte i varehandel og transport, på sykehus eller i produksjonen på en fabrikk og mange, mange flere.

Dette er en takk til deg som går på jobb når det store flertallet av oss tar juleferie.

Til deg som ikke får spise julemiddagen med dine kjære fordi du har vakt på sykehjemmet, eller fordi du overvåker kritisk infrastruktur.

En takk til deg som går på jobb tredje juledag når mange andre tar en skitur eller leser en bok fordi de har fri.

En takk til deg som står i kassa i butikkene på den store byttedagen.

Du som kjører varer til butikkene slik at butikkhyllene er fulle med alt vi trenger til romjula, denne hilsenen går til deg.

Du som måker veiene når snøen forhåpentligvis gir oss en hvit jul, du gjør at vi andre kommer oss trygt til og fra juleselskap.

Til alle håndverkerne som har vakt og står klare til å rykke ut når komfyren streiker første juledag før svigermor kommer på besøk, eller når oppvaskmaskinen takker for lang og tro tjeneste lille julaften.

Til deg som sprer juleglede eller som lager julefeiring for dem som ikke har noen å feire med, denne hilsenen går ikke minst til deg.

Dette er bare et knippe eksempler, jeg kunne nevnt flere.

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Mitt ønske er bare å sende en stor takk til alle dere som går på jobb i jula selv om dere gjerne skulle vært et annet sted. Takk og god jul!

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.