Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Takk for redning på Asker kirkegård

– En stor takk, skriver innsenderen etter at hun fikk hjelp på Asker kirkegård.

– En stor takk, skriver innsenderen etter at hun fikk hjelp på Asker kirkegård.

Foto: EVA GROVEN

Jeg ønsker å takke et hyggelig ektepar med en voksen sønn:

Lørdag 27. mars var jeg på Asker kirkegård for å sette noen påskeblomster på graven til min avdøde mann. Det var nesten ingen folk der. De fleste hadde jo reist til fjells. 

Rundt kirken lå det forholdsvis lite snø, men rundt graven til min mann lå det temmelig mye. Jeg hadde staver og brodder. Da jeg kom frem til graven, sank jeg ned til knærne, og høyrefoten satt fast i snøen.

Jeg kavet i cirka 15 minutter uten suksess. Da jeg fikk øye på noen personer gående, ropte jeg, men de hørte meg ikke. Men da de gikk på en liten stikkvei, så sønnen meg ligge der. Far og sønn kom for å hjelpe, men jeg var så utslitt at jeg ikke klarte å stå på mine ben. 

Så ble det nødnummeret og legevakten fra Asker samt ambulanse fra Bærum. Alle var ekstremt hyggelige, både legen og de som kjørte ambulansen. Assistenten i ambulansen fulgte meg inn i leiligheten min med anmodning om å melde meg hvis jeg trengte mer hjelp. 

Min bil ble hentet av veldig nære venninner. En stor takk til dem.

Den største takken gjelder mine tre reddere. Dessverre fikk jeg ikke med meg deres navn. Jeg ønsker å sende dem en stor blomsterhilsen til alle tre.

Hvis jeg er så heldig at de hyggelige medmennesker leser dette, vil jeg gjerne vite hvem de er.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.