Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Takk for ditt bidrag til litt mer tid

– Engasjementet i Bærum har vært stort. Vi ønsker å rette en ekstra stor honnør til russen ved alle videregående skolene i Bærum, skriver Christine Lager Nesje, distriktsleder i Kreftforeningen.

– Engasjementet i Bærum har vært stort. Vi ønsker å rette en ekstra stor honnør til russen ved alle videregående skolene i Bærum, skriver Christine Lager Nesje, distriktsleder i Kreftforeningen.

Foto: KREFTFORENINGEN

Heldigvis overlever stadig flere kreft. Men for kreft med spredning er det fortsatt lav overlevelse og få behandlingsmuligheter. Ditt bidrag til Krafttak mot kreft er med på å endre denne alvorlige situasjonen.

Endelig kunne vi gå fra dør til dør og stå på lokalbutikken igjen for å samle inn penger til Krafttak mot kreft etter to år med pandemi. I år går pengene til forskning på kreft med spredning. 

For aller første gang byttet vi ut den fysiske bøssa, og erstattet den med Vipps-plakater. Det norske folk har åpnet både dør og lommebok. Nordmenn har også vist sin giverglede på SMS og gjennom innsamlinger på digitale bøsser. 

Alle har ønsket å bidra for å gi kreftpasienter med spredning litt mer tid.

Engasjementet i Bærum har vært stort. Vi er så imponerte over alle som har ringt på dører, som har arrangert innsamling av ulikt slag – eller opprettet digitale innsamlinger for kreftsaken. 

Vi ønsker å rette en stor takk til alle som har vært med på innsamlingen, din innsats er uvurderlig. Tusen takk for at du var med! 

Per nå har det blitt samlet inn over 1,6 millioner kroner i Oslo og «gamle» Akershus fylke. På landsbasis har det så langt resultert i over 25 millioner kroner. Og ennå er vi ikke helt ferdige.

Vi ønsker å rette en ekstra stor honnør til russen ved alle videregående skolene i Bærum, for deres fantastiske innsats.

Ingrid Stenstadvold Ross fra Snarøya er generalsekretær i Kreftforeningen.

Ingrid Stenstadvold Ross fra Snarøya er generalsekretær i Kreftforeningen.

Foto: Jorunn Valle Nilsen/ Kreftforeningen

Ikke minst, tusen takk til deg som ga et bidrag til årets aksjon. Verden preges av mange kriser og mange gode, viktige innsamlingsformål. Men det er viktig at kreftforskningen i Norge ikke stopper opp. 

Hver eneste dag får stadig flere kreft, og muligheten for å overleve og leve et godt liv etter sykdommen avhenger av mer forskning. Derfor er vi utrolig takknemlige for alle bidrag fra dere. Det betyr så enormt mye.

For de som rammes, betyr det enda mer. Det betyr litt mer tid. Tid til flere solnedganger, flere klemmer, flere hverdager, flere drømmer som kan realiseres, flere vennemiddager, flere sommeravslutninger, flere fjellturer, flere nye medisiner og flere gjennombrudd innen forskning.

Selv om vi i de siste årene har sett en bedring for noen kreftdiagnoser med spredning, som føflekkreft, brystkreft, prostatakreft og nyrekreft, trengs mer forskning. Kreftforskere i Norge og resten av verden gjør store og små fremskritt hver eneste dag som gir oss nye, bedre og mer treffsikre behandlingsmetoder. 

Det er disse forskerne og deres arbeid vi støtter i årets Krafttak mot kreft. Det er fortsatt mulig å støtte aksjonen via nettsiden vår og ved å vipse valgfritt beløp til 2277.

Din støtte er med på å gi flere kreftpasienter med spredning litt mer tid og nytt håp.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.