Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Syting og klaging – et tegn på at vi har det for godt?

Fra fjorårets saueslipp på Storøya på Fornebu. – Noen tålte ikke lukta! Spør du meg, var det ikke sauene som skulle skiftet beite, skriver innsenderen.

Fra fjorårets saueslipp på Storøya på Fornebu. – Noen tålte ikke lukta! Spør du meg, var det ikke sauene som skulle skiftet beite, skriver innsenderen.

Foto: TRINE JØDAL

Som bæring er jeg stolt av bygda vår. Det er et flott sted å vokse opp og å bosette seg i. Veien fra Sandvika via Nesbru, Bodø og Hammerfest til Snarøya og Fornebu har bare vært positiv.

Men: Mange flytter hit til Bærum, og snart begynner syting og klaging over nær sagt alt. 

Det gleder meg at ny E18 nå endelig kommer og at Fornebubanen nå bygges. Jeg følger med stor interesse hvordan arbeidet sakte, men sikkert skrider frem. 

Alle skal blande seg inn i hvor de enorme overskuddsmassene skal deponeres. Jeg tillater meg å være enig med dem som vil fylle ut sjøområdet nedenfor Telenor og Equinor i at det er det mest miljøvennlige. 

En ny stor badeplass med nødvendige fasiliteter vil bli en flott løsning. Storøya badestrand er allerede i minste laget.

Tilbake til Fornebulandet: Vi var så heldige å få et inngjerdet sauejorde. Barnefamilier, pensjonister og turgåere strømmet til. Men nei da, noen tålte ikke lukta! Spør du meg, var det ikke sauene som skulle skiftet beite.

La folk med fornuftige og bærekraftige ideer få slippe mer til. Ikke stritt imot alt som er nytt. Det vil skape flere arbeidsplasser og bedre økonomi for alle som drifter og bor i denne fine bygda vår.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.