Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Svømmehall stenger enda mer for publikum

– Hvordan forklarer Asker kommune denne stengningen? spør innsenderne om nye åpningstider for Holmen svømmehall.

– Hvordan forklarer Asker kommune denne stengningen? spør innsenderne om nye åpningstider for Holmen svømmehall.

Foto: Knut Bjerke

Asker kommune har redusert tilgangen til den offentlige svømmehallen på Holmen enda mer.

I starten var halvparten av bassenget om kvelden reservert for Asker svømmeklubb, resten for publikum. Det var greit.

Senere ble hallen stengt for publikum tirsdager fra kl. 16.00. Da startet problemer, men publikum tolererte dette.

Sist torsdag ble vi kastet ut av bassenget kl. 19.45 (og svømmehallen kl. 20.00) etter at Asker kommune endret åpningstiden uten forvarsel (medarbeidere visste ikke om det dagen før og ble informert samme dag). Torsdag kveld er bassenget nå reservert for Asker svømmeklubbs pensjonister (men to av banene ble ikke benyttet sist torsdag).

Det er ikke i tråd med hensikten med en offentlig svømmehall. Asker kommune tar på denne måten ikke vare på vanlige innbyggere. 

Vi, voksne og eldre barn, som har periodebillett og svømmer om kvelden når det er ikke så travelt med klubbtrening og barnesvømming, er nå kastet ut to av fem kvelder, mens vi fortsatt betaler for hele uken. 

Lørdag og søndag stenges hallen allerede kl. 18.00, og mange barn og trening gjør at det er nesten umulig å svømme uten forstyrrelse. Derfor foretrekker de fleste av oss mandager til fredager om kvelden.

Dagens situasjon er uholdbar. Vi får ikke lov til å bruke dette skattebetalte idrettsanlegget når vi har tid og kan samle nye krefter for neste arbeidsdag. Å svømme kl. 06.00 om morgenen før jobb har vi ikke anledning til.

Det er trist for befolkningen at Asker kommune prioriterer idrettsklubber fremfor vanlige innbyggere. Hvordan forklarer kommunen denne stengningen?

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.