Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Strø selv

Gangstien opp bakken fra Jar stasjon opp til Jarhuset er i veldig dårlig forfatning. 

Foto: Trine Jødal

Da er det bare å sette fra seg håndvesken, paraplyen og/eller varene og håpe at strøkassen tilbyr en dertil egnet spade. Dette er det Svein Finnanger i Bærum kommune som mener vi skal gjøre, vi som velger kollektivtransport eller gange/sykkel når vi på vei til T-bane bruker gangstier som det er en hel del av, særlig i Østre Bærum.

Reportasjen 14.10 viser en nærmest ikke gangbar snarvei til Jar T-bane- og trikkestasjon fra Vollsveien. År etter år har gått uten noe som helst vedlikehold, og det skal ikke stor fantasi til for å forestille seg hvordan det vil se ut når vinteren kommer.

Smetten eller snarveien er innenfor kommunegrensen, men kommunen har ikke ansvaret fordi den ligger på Statens vegvesens grunn. Kan det virkelig være kul umulig å inngå en avtale mellom Bærum og Statens vegvesen om en rimelig grad av vedlikehold på en mye brukt gangvei? 

Det er rett og slett ikke annet enn ansvarsfraskrivelse, en lettvint måte å komme unna på. Jeg synes Bærum kommune skulle skamme seg over å unndra seg ansvaret for sikker ferdsel til og fra kollektivknutepunktene.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.