Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Store idrettsanlegg til behandling

Det nye Nadderud stadion planlegges på dette området langs Gamle Ringeriksvei.

Det nye Nadderud stadion planlegges på dette området langs Gamle Ringeriksvei.

Foto: KARL BRAANAAS

Planene for nytt Nadderud stadion skal opp i Bærum kommunestyre denne uken. I Asker står velodromen og Risenga idrettspark på sakslisten.

Bærum kommunestyre skal onsdag ta stilling til det som i sakspapirene er kalt «fastsettelse av konsept og igangsetting av planleggingsfase BP2» for nytt Nadderud stadion. Dette innebærer at kommunens administrasjon gis beskjed om å fortsette planleggingen og gjennomføre samtaler med entreprenører.

Andre saker inkluderer forslag om boikott av Wizz Air, utbygging av Nansenløkka på Fornebu og rekruttering til ungdomsrådet.

Bærum har denne uken også møter i kontrollutvalget og råd for personer med funksjonsnedsettelse (begge mandag), formannskapet, eldrerådet og klageutvalget (alle tirsdag) og ungdomsrådet (onsdag).

Kommunal eierandel

I Asker foreslår kommunedirektøren at formannskapet tirsdag sier ja til at kommunen blir aksjonær i velodromen ved Bleiker. Dette skal skje ved omgjøring av en fordring på 4 millioner kroner til egenkapital med 10 prosent av aksjene i selskapet. Kommunens eierandel er en forutsetning for tildeling av spillemidler, ifølge kommunedirektørens innstilling.

Saken om Risenga idrettspark gjelder åpningstid, drift og bemanning for hele anlegget med Askerhallen, ny ishall, Leikvollhallen A, B og C, kunstisbane og kunstgressbane.

Asker formannskap er også valgstyre og skal se på et forslag om å slå sammen valgkretsene Klokkarstua og Holmsbu. Asker får etter dette 16 valgkretser.

I Asker er ukens eneste øvrige møte i klageutvalget torsdag.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.