Røkkes prosjekt - veien videre

Av

Røkke startet på bar bakke. Hardt arbeid døgnet rundt har gjort at han er kommet dit han er i dag (Aker, Kværner, Aker BP, Aker Solutions, Akastor m.fl.).

DEL

MeningerSammen med dyktige medarbeidere og riktige beslutninger, raske og kloke avgjørelser basert på visdom, erfaringer, og «hands on» har et utall av aktiviteter blitt igangsatt «world wide».

Røkke og hans nærmeste medarbeidere vet hva Det Store Blå skal utvikles til. Alt er nøye planlagt. Andres meninger uttrykt i Budstikka har vist at de begriper ingen ting om hvordan prosjektet skal vokse med flere spennende arbeidsplasser mange år fremover.

Les mer om Store Blå

«Protestantene i hundremeterskogen på Fornebu») med flere har vært opptatt av hva Røkke kan tjene, høyder, skygger og all verdens egne meninger! Noen politikere, enkelte arkitekter og en industrileder (alle kjendisser) har hengt seg i og protestert ut fra sine synspunkter.

Det er mitt håp at kloke politikere gjennom overordnet tenkning forstår og hjelper med Røkkes etablering på Fornebu.

Les mer på budstikka.no/debatt

Avviser kommunen prosjektet, er jeg redd for at nye industri/næringsetableringer på Fornebu blir vanskeligere ut fra at lokale protester kan stoppe etableringer som «ikke faller i smak». Ser heller ikke bort fra at aktiviteter Røkke og andre har på sine programmer i så fall kan medføre flytting til andre steder.

Da blir det vel badeland, akvarier og andre turistattraksjoner som overtar og farvel til næringsutvikling i industriell forstand!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags