Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Stier og smetter på Jar

Gangstien opp bakken fra Jar stasjon opp til Jarhuset er i veldig dårlig forfatning, skriver artikkelforfatteren.

FOTO: TRINE JØDAL

Reportasjen om den dårlige stien på Jar mandag 14. oktober ble kommentert ytterligere i Budstikka tre dager senere av Ragnhild Tangen. Der var det også et bilde av stien fra Bærumsveien opp mot Jarhuset. 

Opprinnelig var det denne stien jeg sendte et hjertesukk om til Budstikka for en tid siden, men den mente Budstikkas journalist var lite representativ, med et uklart ansvarsforhold. Vi konsentrerte oss derfor om stien opp til Jarbroen, som også er dårlig.

I reportasjen ble det hele snakket bort og rundt, om diverse andre stier og smetter … Og ingen vil altså ta ansvar for noe av det.

Mitt poeng i dette er at hele området rundt Jar stasjon er påkostet en hel del, med gangbro, masse lys etc. I tillegg er det rikelig med gratis parkering rett ved. MEN! Hva med oss om velger å gå til og fra T-banen? 

Bor man på oversiden av trikkelinjen og skal til Oslo, er adkomsten grei, men de som skal mot Kolsås, eller de som kommer hjem fra Oslo, må enten velge å gå en kjempestor omvei over gangbroen over trikkelinjene, gå gjennom parkeringshuset, eller ta disse stiene som ingen vil ta ansvar for. For dem som bor på nedsiden av trikkelinjen blir problemstillingen omvendt.

Kanskje noen fra kommunen skulle komme og se hvor dårlig denne løsningen er?Hva med dem som er dårlige til bens, går med rullator, eller hva med dem som har med barnevogn? Mener dere virkelig at vi skal måke og strø dette selv?

Nå når alt dreier seg om at man skal gå, sykle eller kjøre kollektivt?!

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.