Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Stengt boblebad på Nadderud

– Jeg har besøkt boblebad i inn- og utland de siste 40 årene, men ingen så gode som det på Nadderud, det vil si når det er i drift, skriver innsenderen.

– Jeg har besøkt boblebad i inn- og utland de siste 40 årene, men ingen så gode som det på Nadderud, det vil si når det er i drift, skriver innsenderen.

Foto: KARL BRAANAAS

Jeg har lang fartstid på Nadderud bad. Jeg husker med glede tiden med romerbad, men med enda større glede forandringen med to gode badstuer og boblebad i/ved svømmehallen.

Jeg har besøkt boblebad i inn- og utland de siste 40 årene, men ingen så gode som det på Nadderud, det vil si når det er i drift.

De første årene stoppet boblebadet nå og da. Deler fra Tyskland tok fra to til fire uker. Det var lite populært. Nå er det blitt nærmest håpløst. 

Ansvaret for boblebadet er tydeligvis pulverisert, og nå tar det lang tid med reparasjon og visstnok uenighet om beskjeder og kostnader. 

Akkurat nå er det helstopp, og vi er ganske mange som er irriterte. Terapeuter som bruker badet for pasienter, fortviler fordi boblebadet på Nadderud har vært ett av de få som har vært i drift i kommunen. Mange er/blir nok fristet til å flytte «badingen» til Asker. 

Med nytt boblebad og helst en kaldkulp ved siden av (det er plass, sier betjeningen) ville Nadderud bad igjen bli det beste. Nå er boblebadet igjen ute av drift, og flere flykter. Jeg vil helst være på Nadderud, men vurderer å flytte til et annet bad.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.