Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Stabæk Fotball – en misère

– Når laget ikke engang scorer på straffe, er det greit å rykke ned, skriver innsenderen. Her etter søndagens tap mot Odd i Skien.

– Når laget ikke engang scorer på straffe, er det greit å rykke ned, skriver innsenderen. Her etter søndagens tap mot Odd i Skien.

Foto: TRINE JØDAL

Klubben ble kastet ut av arenaen på Fornebu. Den har levd en brakketilværelse på Nadderud stadion, som de var så heldig å få lov til å komme tilbake til, men friidretten ble «forvist» til Rud. 

Klubben greide på mystifistisk vis å selge lysanlegget på Nadderud til Bærum kommune, uten at jeg skjønner hvorfor kommunen måtte kjøpe det.

Så selger klubben Ohi som ble toppscorer i år. De sparker treneren og setter inn assistenten, som om han ikke har ansvar for resultatene.

Spillerne leverer ikke, jeg savner flere skudd på mål som skaper sjanser; endret retning, retur, selvmål, corner = «skudd på mål skaper mål».

Laget tør liksom ikke noen ting, ingen tar skikkelig ansvar og blør for drakta – og det gjentar seg kamp etter kamp.

Når laget ikke engang scorer på straffe, er det greit å rykke ned – en skal ikke være avhengig av andre for å spille på høyeste nivå.

At Bærum kommune går for det dyreste stadionalternativet er gambling med kommuneøkonomien til fordel for et svakt fotballag. Jeg som nabo tror nytt stadion øker verdien på min bolig, men har dårlig smak i munnen.

Jeg håper lykken er bedre enn forstanden, for et ikke eliteserielag trenger ikke 8.000 sitteplasser – uansett hvor gøy det er annenhver uke i sesongen.

PS: Jeg har ikke greie på fotball, men gikk i blått tog fra Vinderen til Ullevaal og jublet med laget på stadion og Bekkestua …

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.