Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Stabæk alltid uansett

– Bare norske spillere? Ja, hvorfor ikke? skriver innsenderen om Stabæk, men gjør unntak for den svenske keeper Marcus Sandberg.

– Bare norske spillere? Ja, hvorfor ikke? skriver innsenderen om Stabæk, men gjør unntak for den svenske keeper Marcus Sandberg.

Foto: KNUT BJERKE

Først og fremst: Alltid uansett!

Om det skulle gå så galt at gutta rykker ned, så fornyer jeg sesongkortet for 2022. Men jeg synes det er helt greit å slippe korttidsinnleide spillere. 

Bare norske spillere? Ja, hvorfor ikke? Unntatt er Marcus som vi fortsatt trenger samt Kassi og Lumanza som klubben er flink til å ta vare på over tid. Jeg ser på de to gutta som stabækianere.

Jeg skal ikke si noe om Kjønø. Jeg tror nok at han er rett mann på sikt. Og Petter Belsvik er vel en god støtte. Men hvor mange trenere har de nå?

Og så jentene, da? Jeg er jo glad i dem (selvsagt!). Klubben må gi dem gode vilkår så de får utviklet seg, med blant annet en tøff og litt hard spiss som slåss for målene. Stå på, Richard Jansen! Damene og klubben trenger deg.

Selv har jeg vært i salgsbransjen i over 50 år. Det har gått veldig bra. Men nye generasjoner kommer inn og kan forkludre. Rasjonalisere. Penger, penger. Blåruss er ikke alltid et positivt ord. Kanskje må det være slik, men det gagner ikke mitt ønske om å glede meg over spillere som jeg ser på som stabækianere.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.