Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Spill siste kamp i Telenor Arena

Karl Morten Wefring mener Stabæk bør spille kampen mot Mjøndalen innendørs i Telenor Arena. i så fall kan Ola Brynhildsen (til høyre) droppe hanskene, slik lagkamerat Jeppe Moe gjorde mot Lillestrøm sist.

Karl Morten Wefring mener Stabæk bør spille kampen mot Mjøndalen innendørs i Telenor Arena. i så fall kan Ola Brynhildsen (til høyre) droppe hanskene, slik lagkamerat Jeppe Moe gjorde mot Lillestrøm sist.

FOTO: KNUT BJERKE

Jønsson-effekten har ført til en oppvåkning i laget og aggressivt spill fremover resulterer i scoringer. Stabæk var heldige også mens Lillestrøm det motsatte. Hva med neste kamp mot Mjøndalen på Nadderud hvis snøværet fortsetter? 

Vinterfotballen har tatt grep akkurat nå! Dropp å sette på varmekablene under naturgresset, spar penger på det. Og bruk dem heller på å leie Telenor Arena til den lange fotballsesongens siste hjemmekamp i år. Hva kan ledelsen i Stabæk og Jan Jönsson gjøre med det? 

Et tankekors er også spillernes helse i forbindelse med utendørskamp på frossen og glatt bane. NFF arrangerer juniorfinaler for piker/gutter + cupfinalen for kvinner i Telenor Arena i tradisjonen tro, ultimo november, sannsynligvis i år igjen. 

La Stabæk-Mjøndalen-kampen gå der også, og mitt tips er at ca. 7.000 publikummere kommer og koser seg i pluss 15 grader der! I stedet for lusne ett par tusen tilskuere på iskalde Nadderuds plaststoler. 

Ikke alltid uansett i denne utfordrende/dramatiske kan bli-kampen. Mjøndalen kjemper for å bli i eliteserien, mens Stabæk-gutta sikkert vil vise frem mer av potensialet sitt. Kan fansen håpe på en Hitchcock-triller, og seile videre med: «Flere-mål-Stabæk-sangen» nå mens det er medvind. Tror at alle hjemmefansen ønsker det beste for klubben i sesongavslutningen og ikke minst så lenge magikeren Jan Jönsson står ved roret. Survival of the strongest, i tre nye kontraktsår. 

Lykke til med vurderinger og forberedelsene.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.