Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Søppel ved Burudvann

Slik så det nylig ut ved Burudvann.

FOTO: EINAR BRATZ

Jeg og barna mine er ofte ved Burudvann i Lommedalen og går tur i skogen, eller ned til vannet. Da vi var der i dag var det masse folk som hadde overnattet i skogen, med teltene fortsatt oppe. Vi møtte på bæsj og dopapir rett ved stien, bålplasser med søppel slengt rundt, og knuste flasker.

Dere har sikkert fått høre nok om at alle er ute i marka, men det er helt latterlig å gå gjennom skogen med barn for å fiske, og gå forbi en «kabel» med dopapir strødd rundt rett ved stien.

Virker ikke som at folk helt har skjønt dette med allemannsretten, at man gjerne kan være ute i skog, men må etterlate ordentlig og ta med seg ALL søppel! Dette er en dårlig måte å behandle naturen på, og det er svært hensynsløst ovenfor andre som vil nyte naturen.

Avbildet en bålplass på østsiden av vannet. Her er det noen som har kost seg med cider og en flaske billig hvitvin (satt igjen rett ved trestammen). Skam dere!

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.