Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Søppel i det offentlige rom??

Kjære Kjell Martin Audin. Jeg viser til ditt innlegg «Søppel i det offentlige rom».

Hadde du lest det Budstikka skrev i artikkelen «Nå er elektriske sparkesykler rullet ut i Bærum» 6. juni, ville du sett at Bærum kommune har valgt en annen løsning enn det er i Oslo: «De har også valgt en annen parkeringsmodell enn i Oslo, hvor syklene står og ligger overalt. I Bærum skal syklene hentes og settes på oppmerkede plasser.» 

Det vil si at sparkesyklene derfor ikke vil ligge strødd rundt om.

Dersom du ikke er sikker på hvordan disse tilbudene fungerer, er det bare å spørre. Jeg kan informere deg om at Tier sin applikasjon baserer seg på GPS, de har merket av soner i kartet der sparkesyklene skal parkeres, du får ikke avsluttet turen utenfor disse sonene. Det vil da si at taksameteret løper til du er inne i en slik sone på kartet.

Din synsing om at målgruppen heller bør ta beina fatt, får stå for din egen regning, Folk står fritt til å velge sine egne måter å bevege seg rundt på. For mange kan kanskje dette senke terskelen for å komme seg litt rundt. Sparkesyklene er også utrustet med lys både foran og bak og skal komme med egen hjelm etterhvert.

Personlig synes jeg det er gøy, samtidig som det er praktisk. Ikke trenger jeg å kjøpe dyre greier, ikke trenger jeg å bekymre meg for lading eller vedlikehold. Håper dette blir til hjelp, prøv de gjerne!

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.