Arbeiderpartiets totale svik

Av

Det er nok mange som kunne tenke seg å stemme Arbeiderpartiet i høst, for å gi Høyre avløsning etter over 60 års enevelde her i Bærum.

DEL

LeserbrevMen det vil ikke skje.

Det vil ikke skje etter Aps totale svik i saken om Smiejordet/Fossum-utbyggingen. I 33 år har jeg bodd i Bærum. Like lenge har jeg lest politikere si til Budstikka at "NÅ skal vi verne matjorden, NÅ skal vi ikke ta mer jord fra vår felles fremtid."

Men hver gang svikter politikere med makt. Og denne gangen svikter Ap sin rolle som opposisjon, med mot og visjoner om en annen politikk enn den dominerende.

Aps gruppeleder Kjell Maartmann-Moe: Ap vil ta vare på dyrket mark og idretten

På Stortinget klarer ikke, eller vil ikke, Ap være noen opposisjon til regjeringen. Den rollen er det andre partier som har. Så også i Bærum

Her gikk altså arbeidsfolks parti sammen med "hovedfienden", som bør og skal være Høyre. Ap sviktet vår fremtid, de sviktet vår ungdom, de sviktet vår natur, de sviktet vårt miljø,- og de sviktet sin rolle som opposisjonsparti.

Ved valget kan vi like godt stemme Høyre. Da vet vi hva vi får: tut og kjør og ja til alt, så lenge kapitalen ligger bak og presser på.

Godt valg.

Les mer på budstikka.no/debatt

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags