Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Skuffende av Venstre

Ole Kristian Udnes (H) svarer på kritikken fra Venstre.

Foto: Privat

Eirik Bøe fra Bærum Venstre skriver i Budstikka 5/9 at den vedtatte lokaliseringen av ny Nadderud stadion «setter naturverdier til side for kortsiktige behov og kommersielle hensyn».

Etter å ha jobbet i over tre år for å realisere ny fotballstadion på Nadderud, er det skuffende å registrere at Venstre stadig produserer nye argumenter mot viktige idrettsanlegg i Bærum. At et nytt stadion på Nadderud skulle ha slike konsekvenser, er det ingen som hittil har hevdet gjennom de årene jeg har jobbet med saken. Det er heller ikke dekning for påstanden.

Det er påfallende at Venstre, fire dager før et kommunevalg, finner på stadig nye argumenter for å gå imot idretten i Bærum. Nå er altså ny Nadderud stadion ifølge Eirik Bøe blitt et eksempel på «en relativt hardhendt og vekstorientert utbyggingspolitikk». Venstres kreative argumentasjon mot idretten kjenner tydeligvis ingen grenser!

I samme innlegg argumenter Bøe for et annet overraskende synspunkt fra Venstre: At det skal lages områdeplaner for de små stedene Eiksmarka, Haslum, Gjettum og Jar.

Men hva er poenget med det? Disse små stedene skal etter Høyres oppfatning fortsatt være småhusområder. Derfor er de avsatt til det i Bærums kommuneplan. Venstres gikk nylig inn for å sanere et småhusområde på Haslum og erstatte det med tettere bebyggelse, fordi en utbygger kom med forslag om det. – Folk på Haslum, Jar, Eiksmarka og Gjettum bør følge nøye med på Venstres politikk fremover, etter at partiet nå har sådd ideen om nye store områdeplaner for alle disse områdene.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.