Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Skal se på Bærum mot år 2040

Det nye formannskapet i Bærum går straks i gang med flere store saker når de møtes for første gang denne uken.

De 15 medlemmene av formannskapet skal blant annet diskutere forslag til handlingsprogram for Bærum 2020-2023, inkludert driftsbudsjett og investeringsbudsjett for 2020.

I tillegg kommer prosjektet «Bærum 2040» om hvordan kommunen skal møte forventede utfordringer i fremtiden som svakere offentlig økonomi, klimaendringer, flere eldre og færre yrkesaktive. Et første ledd i dette er to andre prosjekter, «Veikart 2024» og «Omstilling 2024», som slik navnene sier handler om de neste fire årene.

Formannskapet får også en orientering om hva regjeringens forslag til statsbudsjett vil bety for Bærum. 

Boliger ved Lysakerelva

Planutvalget i Bærum har møte torsdag. På sakslisten står blant annet bygging av seks eneboliger og en tomannsbolig inntil Lysakerelva på Fossum gård i Ankerveien, bygging av enebolig og uthus på eiendommen Villa Solstua i Oksenøyveien på Fornebu og nytt vannrenseanlegg for Asker og Bærum vannverk på Kattås i Vestmarka.

I Asker er ukens eneste møte i kontrollutvalget tirsdag. Et tidligere oppsatt møte i bygningsrådet onsdag er avlyst.

Nye Asker kommune har møte i formannskapet tirsdag. På sakslisten står blant annet reglement for og sammensetning av medlemmer i en rekke utvalg, råd og styrer. Formannskapet skal også diskutere forslag til kommuneplan for Asker 2020–2032.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.