Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Skal diskutere priser og gebyrer i nye Asker

Hva skal det koste å ha besøk av feieren i nye Asker kommune? Det skal politikerne i formannskapet diskutere tirsdag.

FOTO: KNUT HELBAK

Nye Asker kommunes formannskap skal tirsdag diskutere en stor oversikt over gebyrer og brukerbetalinger i den nye kommunen.

Prisene gjelder alt fra barnehage og skolefritidsordning via institusjonsopphold og trygghetsalarm til feiing, renovasjon og vann og avløp. Her er også priser for gravetillatelse, for behandling av søknad om tillatelse til handel med fyrverkeri og for leie av kulturlokaler og idrettsanlegg.

I dagens Asker er det møte i kommunestyret tirsdag. Blant sakene er økonomirapport for 2. tertial og et spørsmål fra Ap-representantene May Myklebust og Anne Cathrine Berger om økt satsing på heltidsstillinger i kommunen. Asker har også møte i eldrerådet mandag og i klageutvalget onsdag. 

I Bærum er det møte i hovedutvalg for barn og unge tirsdag, i hovedutvalg for bistand og omsorg onsdag og i hovedutvalg for miljø, idrett og kultur torsdag. 

Alle de tre hovedutvalgene skal behandle forslag til handlingsprogram for Bærum kommune 2020–2023 inkludert budsjettet for 2020 og prosjektene «Bærum 2040» og «Veikart 2024».

Skolerute 2020–2021

Hovedutvalg for barn og unge skal dessuten vedta skolerute for skoleåret 2020–2021. Administrasjonen foreslår overfor politikerne at første skoledag blir mandag 17. august 2020, mens siste skoledag blir fredag 18. juni 2021.

I Bærum er det også møte i klageutvalget tirsdag og i planutvalget torsdag. Planutvalget skal blant annet behandle ombyggingen av Kommunegården.

I Akershus fylke er det møte i fylkesutvalget mandag. Her behandles blant annet reguleringsplanen for Stabekk sentrum som inkluderer riving av Stabekk kro og Stabekk landhandleri.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.