Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Sjåfør knuste fotballmål

– Ivrige fotballspillende står uten et mål å spille på, skriver innsenderen.

– Ivrige fotballspillende står uten et mål å spille på, skriver innsenderen.

FOTO: PRIVAT

Boområdet «Kongo» er ett av Bærums eldste, bebygget i 1923 for ansatte ved Bærumsbanen. Her er idylliske hus med trange, enveiskjørte veier.

Disse gamle husene må av og til pusses opp eller bygges på. Noe som medfører at vi får besøk av store trailere som egner seg dårlig på våre smale veier.

Sentralt på «Kongo» ligger lekeplassen. Denne ble, mens vognhallen på Avløs ble bygget, brukt som p-plass for Sporveien.

En aksjonskomité ble nedsatt, og etter en innbitt kamp ble plassen reddet som lekeplass og skiltet for dette. Komiteen lyktes også å få en flott huske, et basketstativ og en sittegruppe bekostet av Sporveien. Avløs vel bidro med 5.000 kroner til et fastmontert fotballmål som har vært flittig brukt.

Forleden dukket det opp en stor trailer som tydelig var på ville veier. Den kom ryggende inn på lekeplassen og knuste med et brak vårt solide fotballmål, for bare å forsvinne, selv om han må ha merket at han kjørte på noe.

Det tok litt tid før man forsto hva som hadde skjedd, og nå må vi dessverre innse at ivrige fotballspillende barn og også noen voksne står der uten et mål å spille på.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.