Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Sint og fortvilet over dab-møkka

RADIO: Onsdag 20. september slutter NRK å sende på FM i Asker og Bærum. 8. desember følger riksdekkende kommersiell radio etter. - Lyden faller ut regelmessig i dab+-radioer, skriver innsenderen.

Jeg tror nesten ikke det jeg leser.

Sitat: «Digitaliseringen er viktig for å sikre at radiomediet forblir relevant og er en omlegging som først og fremst muliggjør et radioinnhold som er etterspurt av lytterne.»

Les også: Er du klar til dab?

For det første så har lytterne aldri etterspurt et bedre radioinnhold med flere kanaler. Det var kun 11 prosent av det norske folk som svarte ja på spørsmålet om man ønsket bedre og flere radiokanaler (undersøkelse fra TNS Gallup).

Til tross for dette slukker dere FM-båndet og tvinger på oss dette elendige dab+-systemet. Og lyver i media så det renner.

Burde det ikke ringe en bjelle hos dere når 60 prosent av folk er misfornøyd og kun 24 prosent er fornøyd med dab+?

Lyden i dab+ er en katastrofe. Noe som også lytterne også har bemerket i media.

Dab+-batteriradioer har et batteriforbruk som er mellom 10 og 30 ganger høyere enn en god FM-radio. Dette kan jeg dokumentere ut fra målinger.

Lyden faller ut regelmessig i dab+-radioer. Jeg snakker daglig med radiolyttere som opplever dette og er sint og fortvilet over å bli påtvunget denne dab+-møkka. Dab+-omleggingen er en fiasko, og FM-slukkingen til NRK er en katastrofe for det norske folk.

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Gjør oss lyttere og skattebetalere en stor tjeneste: Slå på FM-nettet igjen, og stans denne vanvittige pengebruken på et håpløst radiosystem (dab+) som ikke har noen fremtid.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.