Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Sian er uønsket i Bærum

– Sians provokasjoner er uønsket i Bærum, skriver ordfører Lisbeth Hammer Krog (i midten foran) og partienes gruppeledere i kommunestyret.

– Sians provokasjoner er uønsket i Bærum, skriver ordfører Lisbeth Hammer Krog (i midten foran) og partienes gruppeledere i kommunestyret.

Foto: KARL BRAANAAS

Organisasjonen Sian (Stopp islamiseringen av Norge) har nå varslet at de, som ledd i sin turné i landet, også skal markere seg i Sandvika lørdag.

Alle partiene som er representert i kommunestyret i Bærum, vil prinsipielt forsvare Sians rett til å ytre seg, men fordømmer Sians holdninger.

Sian har til tider misbrukt ytringsfriheten systematisk. Deres markeringer brukes til å spre et budskap som bygger opp under hatkriminalitet. I Bærum har vi sett forferdelige utslag. Det samme ideologiske grunnlaget ble i 2019 brukt til å begrunne drap og terror i vår kommune.

Mange vil trolig vise sin motstand mot Sians budskap også i Sandvika. Vi vil på det sterkeste oppfordre alle om å markere uenighet på en måte som ikke fører til fysiske konfrontasjoner.

Som representanter for partier i Bærums kommunestyre vil vi markere at Sians provokasjoner er uønsket i Bærum.

Ida Ohme Pedersen (Frp), Morten Skauge (H), Hans Rugset (MDG), Ragnar Molland (Sp), Anita Malmer Solli (SV), Kjell Ole Heggeland (Pensjonistpartiet), ordfører Lisbeth Hammer Krog (H), Wenche Steen (V), Elisabeth F. Aukrust (KrF), Stein Stugu (Rødt) og Kjell Maartmann-Moe (Ap).

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.