Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Sandvika Storsenter og Miljøpartiet De Grønne

FÅR KRITIKK: - Kim Zimmer synes å ha glemt at fremtidens transport er elektrisk, så klima og forurensing er ikke relevant, og hva vet han om betydningen for arbeidstagerne og kommunens økonomi, skriver innsenderen etter innlegget fra Bærum MDGs leder Kim Zimmer om at tiden er omme for Sandvika Storsenter.

Miljøpartiet De Grønne mener at «Storsenterets tid er ute».

Jeg er ingen ivrig bruker av Sandvika Storsenter, så for meg spiller det liten rolle, men det er vel heller MDG som er utdatert.

Les også: MDG-leder: Storsenterets tid er ute

Hvordan de skal skaffe penger til å kjøpe Storsenteret er en gåte, og hva betyr «klok byutvikling i det helhetlige Nye Sandvika» og «Utidig tukling med markedskrefter og privat eiendomsrett»?

Det å drive denne bygningsmassen på idealistisk basis etter MDGs ideer vil koste mye penger, og MDG mener vel da at det er kommunen og skattebetalerne som skal betale moroa!

I gamle dager snakket man om proletariatets diktatur, men fri og bevare oss for det diktatur som måtte innføres hvis MDG skulle styre Bærum.

Det måtte vel bli «Grønnskollingenes diktatur».

Kim Zimmer synes å ha glemt at fremtidens transport er elektrisk, så klima og forurensing er ikke relevant, og hva vet han om betydningen for arbeidstagerne og kommunens økonomi.

Luftig politisk tåkeprat, men heldigvis peker pilene nedover for MDG på meningsmålingene, og Zimmers drøm om å styre Bærum hører hjemme i eventyrenes verden.

Et kurs i samfunnsøkonomi, bedriftsøkonomi og generell innsikt i hvordan det norske samfunnet fungerer kan anbefales på det varmeste, og det er helt CO2-fritt.

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Hvis vi kan bli kvitt bompengene når nesten hele bilparken blir elektrisk, kan vi kvitte oss med mange bekymringer både av miljømessig og økonomisk art, og da blir MDG overflødig.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler