Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Sandvika i våre hjerter

Tom Coward (t.v.) og Dag Egil Strømme leder Bærum Høyre.Foto: PRIVAT

Sandvika står overfor store endringer de neste årene. Noen av oss ønsket færre antall etasjer i sentrum, men nå handler det om å utvikle et dynamisk Sandvika for fremtiden, og sørge for at transformasjonsperioden blir best mulig for alle. 

Vi i Sandvika krets av Bærum Høyre lover å være vaktbikkjer for utviklingen av Sandvika. Vi skal synliggjøre lokale behov og sørge for at lokalbefolkningen blir hørt i saker som angår Sandvika og omegn. Folkevalgte trenger innspill fra innbyggerne for å fylle ombudsmannsrollen på en god måte. Vi ønsker at innbyggere på Gjettum, Blommenholm, Evje, Emma Hjorth og i Sandvika skal vite at vi setter pris på velgerkontakt i saker som opptar dere.

Vi er opptatt av å skape gode løsninger for innbyggerne i den videre planlegging og utbygging av Sandvika sentrum, Hamang og Franzefoss. Sandvika Høyre er opptatt av Sandvikas historie skal få innpass i morgendagens by, og er glade for at vårt forslag om å kjøpe Skomakergården ble vedtatt. 

Det går an å ta vare på historien samtidig som man utvikler Sandvika til et mer attraktivt område for innbyggere, næringsliv, kultur og idrett. Nye Kadettangen og elvepromenaden er attraktive tilvekster i den sammenheng. 

Vi i Sandvika Høyre vil arbeide for flere tilbud for uorganisert ungdom som en ungdomsklubb eller lignende. Her bør Ungdomsrådet gi innspill om hva Sandvika behøver.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.