Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Røykenveien og tungtrafikk

Er det ikke snart på tide at Asker kommune tar et skikkelig grep om kommunikasjonen? Det virker som om kommunen hele tiden ligger flere hestehoder bak utviklingen (les: utbyggingen). Forurensning av biler som står timevis i kø er enorm, i tillegg til hva den skaper av irritasjon over tidstap.

Noe så viktig som veier og jernbaner må vel kommunen ha grundig utredet ; ikke minst nå som kommunen har satt i gang et gigantprosjekt i form av sammenslutning med Røyken og Hurum. 

Ekspropriering av eiendommer til veiutbygging, tunneler etc. vil selvfølgelig koste enormt mye og alle forstår sikkert at dette ikke er prosjekter som kan igangsettes pr. 1.1.2020. Men planer må vi vel, som borgere i storkommunen, ha krav på å få kjennskap til: ikke minst den finansielle delen. Her må vel den ikke mindre gigantiske fylkeskommunen Viken også inn i bildet. Får håpe geografikunnskapene er litt bedre i Asker enn hva angår de som har opprettet Viken fylkeskommune. Tross alt rår nå Asker over alt mellom Drammensfjorden, Lier og Bærum grenser.

Som borger av Asker kommune ber jeg innstendig om at grundige planer legges fram offentlig, ikke minst i lokalpressen, snarest mulig, slik at vi kan ha en minimum peiling på hva vi går i møte. Dette skal tross alt finansieres. Får håpe dette ikke kommer som «julekvelden på kjerringa», slik vann og renovasjonsutbyggingen i milliardklassen bare dyttes over på oss som bor i kommunen. Dette siste er mangler Asker kommune har hatt godt kjennskap til i mange år.

For meg ser det ut til at Asker kommune har gapt over mer enn de ha administriell og finansiell kompetanse til å styre.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.