Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Rimeligere boliger for ungdom i Skytterdalen 2–4

– Flere boliger i Bærum bør reguleres til ungdom som skal inn på boligmarkedet, skriver Finn Hebbe Johnsrud (Sp).

– Flere boliger i Bærum bør reguleres til ungdom som skal inn på boligmarkedet, skriver Finn Hebbe Johnsrud (Sp).

Foto: KARL BRAANAAS

Bærum Senterparti mener det er positivt at det nå er planlagt at det skal bygges boliger for yngre i Skytterdalen 2–4 i Sandvika. 

Vi mener flere boliger i Bærum bør reguleres til ungdom som skal inn på boligmarkedet. Bærums-ungdommen har i dag store problemer med å komme inn på boligmarkedet, grunnet høye boligpriser i kommunen.

Det planlagte sameiet i Skytterdalen 2–4 mener vi må ha minst 30 prosent av de i alt cirka 70 boenhetene på under 50 kvadratmeter. Vi mener i tillegg at vi her må ha rabatterte priser på 10 prosent under markedspris for førstegangskjøpere under 35 år.

Dessverre ble det ikke flertall for disse forslagene i formannskapet. 

Bærum Senterparti synes det er påfallende at det i hver valgkamp snakkes så mye om billigere boliger til ungdom, men at så lite gjøres. 

Vi vil gjøre noe med dette og kommer til å fremme forslagene på nytt i kommunestyret og håper på flertall for vårt forslag, slik at ungdom i Bærum skal få det litt lettere med å komme inn på boligmarkedet. 

I tillegg må vi finne flere steder i Bærum hvor vi kan tilrettelegge for at ungdommen kan få bedre anledning til å komme inn på boligmarkedet.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.