Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Rester etter rulleruss

– Etter en god natts søvn våknet vi til dette, skriver innsenderen.

– Etter en god natts søvn våknet vi til dette, skriver innsenderen.

FOTO: PRIVAT

Fengende rytmer og et voldsomt lysshow med strober i rødt, hvitt og blått vekket oss til en «gledens stund» forleden natt. Det var jo ikke veldig lenge siden vi hadde tatt kvelden og sovnet, og maken til show hadde vi ikke sett på omtrent ett år.

I veien utenfor hagen vår hadde vi fått besøk av en ruller med flere miljøbevisste unge rulleruss som tilsynelatende hadde blitt enige om at grøftekanten så ut til å trenge vanning, og det siste nye her er jo selvfølgelig å tilføre næringsrik urin til det grønne gresset.

Gleden over musikken og lysspillet varte ikke mer enn en drøy halvtime før de unge fant ut at det var på tide å rulle videre for å spre mer glede til andre i boområder i Bærum.

Etter en god natts søvn våknet vi til dette gledelige synet av bare noen få visittkort fra det nattlige besøket, fra våre miljøbevisste rullende ungdommer.

Nå gjenstår det bare å håpe at den rullende horden har gitt beskjed til sine hjelpsomme foreldre om hvilke steder de valgte å stoppe ved denne natten, slik at de kan komme etter og rydde opp etter sine miljø- og ansvarsbevisste rullende ungdommer.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.