Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Reell pris for nytt Nadderud

På dette området langs Gamle Ringeriksvei planlegges et nytt Nadderud stadion. – Hva blir det faktiske prisbildet? spør innsenderen.

På dette området langs Gamle Ringeriksvei planlegges et nytt Nadderud stadion. – Hva blir det faktiske prisbildet? spør innsenderen.

Foto: KARL BRAANAAS

Jeg leser om priser for nytt anlegg på Nadderud: 610–680 millioner. 700 millioner. I innlegg her 800 millioner.

Er dette tall kastet ut for kun å være negativ til prosjektet? Er det noe som heter momskompensasjon og så videre? Er det noen forventede inntekter i næringsdelen? Hva blir det faktiske prisbildet?

Vet noen av kritikerne hva Stabæk IF står for i Bærum hva angår idrett og arbeid for ungdom?

Jeg synes Budstikka burde lage en større sak om Stabæk IF med bandy, fotball, orientering, håndball og jeg vet ikke hva.

Klubber som Stabæk, i Oslo er det Vålerenga, en rekke andre klubber i Asker og Bærum og ellers i landet gjør masse for et sunt liv for ungdom i alle aldre. Det burde kritikerne og andre få kunnskap om.

I 2020 og tidligere var jeg på en rekke flotte idretts-/fotballanlegg rundt omkring i Sør-Norge. Jeg ble stolt over norske idrettsklubber og deres arbeid med base i deres anlegg. Og litt flau over vårt kjære, men mer enn utslitte Nadderud.

Jeg tror ikke at politikerne i H, Ap, Frp og noen andre partier er noen tullete gubber som har fotball som sin store interesse. Jeg tror at de ønsker seg en sunn og positiv bygd for oss alle. På alle områder.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.