Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Rasert bro i Underlandsveien

– Vi ber kommunen fikse broen snarlig og sette en vektbegrensning, skriver innsenderen om den stengte broen ved tidligere Hallenskog stasjon.

– Vi ber kommunen fikse broen snarlig og sette en vektbegrensning, skriver innsenderen om den stengte broen ved tidligere Hallenskog stasjon.

Foto: ASKER KOMMUNE

Vi flyttet til Underlandsveien 9 for tre år siden. Vi bor på Røyken-siden av planovergangen (altså nå isolert fra en rask rute til Heggedal).

For over en uke siden ble Underlandsveien stengt fordi en kommunal broinspeksjon avdekket at fundamentet til broen hadde sklidd ut. Dette ble også en sak i Budstikka.

Denne veien er viktig for veldig mange som skal levere barn på skole (Midtbygda) eller kjører til Oslofjordtunnelen/Drammen på morgenen.

Denne veien er meget trafikkert. Hovedsakelig av oss som bruker den til persontransport.

Men en av grunnene til at broen nå er defekt, kan være den stadig økende tungtransporten gjennom Underlandsveien/ Mølleveien.

Det går 30 tonns dumpere og tunge lastebiler dagen lang forbi oss. Veien er ikke dimensjonert for dette.

Det forekommer også daglig at man må kjøre opp på fortauet for unngå lastebiler og dumpere. Det er ikke holdbart.

Vi ber kommunen se på en løsning på å fikse broen snarlig og sette en vektbegrensning slik at tungtransport må kjøre en alternativ vei.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.