Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Rampelyset skinner på oss årets revy i New York

I ARBEID: – Samværet er en stor del av revyen, og det blir dannet sterke vennskap som varer livet ut, skriver innsenderne om Rudrevyen 2019.

Med svette, tårer og altfor mange ostesmørbrød jobber elevene ved Rud videregående skole intenst med årets revy, som de har jobbet med helt siden september.

Forestillingene er ikke før i januar (6.-15. januar), men denne gjengen er allerede godt i gang med å øve inn sketsjer, koreografier, korinnslag, bandsnutter og alt det viktige som skal til for å lage en fantastisk revy.

Dette skrev Budstikka om 2018-revyen fra Rud: Helt inn til selveste revybeinet

Kåret til den beste i 2018:  Årets første skolerevy var den beste

Årets tema er «New York». Konseptet tar for seg verdens største referanse, fordi alle forbinder noe med New York.

Kanskje det er Broadway og kjente musikaler, musikkfenomener og verdensberømte filmer? Eller kanskje noen forbinder New York med ferier og attraksjoner, å ta taxi og metroen overalt?

Eller kanskje det faktisk bare er den kjente «I love New York»-logoen? For noen er det helt klart den populære serien «Friends».

Uansett hva det er, så er fellesnevneren denne fantastiske byen som har et så kult miljø med masse å by på.

I år gikk våre instruktører, Erik Barlinn Korvald og Mikkel Gundelach, litt utenfor boksen. De ville ikke ha noe smart konsept, de ville heller sentrere revyen rundt et kult miljø og dermed komme seg bort fra de vanlige revykonseptene. «Tittelen på revyen var LOL!» sa Erik da vi spurte om meningen med årets tema.

Sist helg (30.11 -2.12) var hele revygjengen samlet til en slags kick-off, nesten som en liten smakebit på intensivperioden som er i juleferien. Det er her alle gruppene går dypere inn i øvingen sin, og i samme slengen er det en viktig tur for det sosiale.

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Når en gjeng med ungdommer er jobber så tett oppi hverandre, er det vanskelig å ikke bli godt kjent! Samværet er en stor del av revyen, og det blir dannet sterke vennskap som varer livet ut. Kjærlighet er viktig.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.