Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Politisk uke: Lange møter

Høyres Bjørn Røtnes uttrykte i Bærum formannskap bekymring for stor saksmengde i innspurten før sommerferien. Denne uken blir ikke mindre hektisk for Bærums politikere.

Tirsdag er det nytt møte i formannskapet med 17 saker på sakslisten, og på onsdagens kommunestyremøte venter nær det dobbelte.

Formannskapet skal blant annet diskutere tilstandsrapport for barnevernstjenesten, status for sykefravær, aksjetegning i Nasjonalt senter for vannstruktur og status for Kunnskapssenteret i Sandvika.

Blant sakene i kommunestyret er økonomimelding 2019, planstrategi 2019-23, barnehagebehovsanalyse 2019-38, Fornebubanen, mobilitetsstrategi og nøkkeltall og kvalitetsmål for flyktningarbeidet.

I Bærum er det denne uken også møte i kontrollutvalget mandag og i planutvalget torsdag.

Kontrollutvalget skal blant annet behandle en bekymring fra Bærum Elveforum om miljømessige konsekvenser av byggingen av elvepromenaden i Sandvika. Ifølge Bærum Elveforum er miljøtilstanden i elven forverret med blant annet økt transport av skadelige masser.

– Vi kan ikke ha det slik i Bærum at så lenge resultatet ser bra ut for innbyggerne, er det ikke så farlig med miljøet, skriver Bærum Elveforum til kontrollutvalget.

I Asker er ukens eneste møte i formannskapet tirsdag. Et planlagt møte i bygningsrådet onsdag er avlyst. Asker formannskap skal i likhet med kollegene i Bærum diskutere tilstandsrapport for barnevernstjenesten. Andre saker er høring av verneforslag for skog og bruk av gummigranulat på kunstgressbaner.

Etter ukens møter tar politikerne sommerferie fra kommunale møter frem til siste uke i august.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.