Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Pensjonistpartiet lytter til innbyggerne

Kjell Ole Heggland er gruppeleder for Pensjonistpartiet i Bærum kommunestyre.

Foto: Joakim S. Enger

Lederen av Kolsås og Rykkinn krets i Bærum Høyre, Magnar Danielsen påstår i Budstikka 11. juli at «Ingen av høringsinstansene, heller ikke naboene, trakk frem at det var nok personer med psykisk utviklingshemming i nærområdet fra før».

Dette er feil. I sitt høringsnotat, av 25. januar, skriver styret i Berger og Rykkinn vel: «Styret minner om at det i Bærum Vest, og spesielt i Rykkinn-området, er mange kommunale boliger, omsorgsboliger og boliger som dekker kommunale behov. Vi mener derfor prinsipielt at Bærum kommune burde vurdere andre deler av Bærum for å dekke opp ytterligere behov».

Det er modig gjort av Høyres mann i Rykkinn-området å gå så sterkt ut mot sine velgere i et valgår. 

Pensjonistpartiet i Bærum lytter til innbyggerne. Vi gjorde det med Bærum sykehus, og følger det opp kontinuerlig. For mange er vi sykehuspartiet. Vi tok saken for ansatte på bo- og behandlingssentrene da de fant det nødvendig å varsle anonymt om kritisk underbemanning. Vi støttet sterkt under Ringhøydens kamp for sine parkeringsrettigheter. Pensjonistpartiet støtter utbygging av Fossum, men vil at utbyggerne skal ta hensyn til befolkningens saklige innvendinger og forslag. Og nå støtter vi de offisielle talspersonene for beboerne i Rykkinn-området, Berger og Rykkinn Vel. Vi stemte mot prosjektet både i kommunestyret og i hovedutvalget for Bistand og Omsorg.

Pensjonistpartiet vil gjerne ha omkamp og hele prosjektet inn i en vinn/vinnsituasjon: Vi vil at de åtte nye omsorgsboligene skal bygges på et hyggelig område som gir beboere og ansatte trivelige arbeidsplasser, men i et annet område. Dermed er Rykkinn-folkets interesser ivaretatt. De får beholde friområdet og turveien som før. Og ikke minst blir jordvernet ivaretatt. 

Alle parter vi være fornøyd. Ja, kanskje unntatt Høyre, da.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.