Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Parkeringsproblemer ved Semsvannet

P-TRØBBEL: – Utfartsparkeringene ved Semsveien og Holtsmarks vei blir raskt fulle, skriver innsenderen. Her skriver politiet ut bøter langs Holtsmarks vei på en flott vinterdag.
P-TRØBBEL: – Utfartsparkeringene ved Semsveien og Holtsmarks vei blir raskt fulle, skriver innsenderen. Her skriver politiet ut bøter langs Holtsmarks vei på en flott vinterdag.

Askers tusenårssted Semsvannet er et svært populært utfartssted – ikke minst nå i fine høsthelger.

På slike dager blir gjerne så vel utfartsparkeringene ved Semsveien som ved Holtsmarks vei raskt fulle.

Les også: Fortviler over p-kaos ved Semsvannet

Les også: Krevende utvikling av Øvre Sem

Ikke sjelden ender det derfor med at mange parkerer langs Holtsmarks vei frem til bommen og derved ufrivillig hindrer fremkommeligheten for utrykningskjøretøy som eksempelvis brannbiler.

Samtidig kreves parkeringstillatelse for å benytte plassene ved NaKuHel langs Hajemveien. De mange parkeringsplassene knyttet til Sem Gjestegård er heller ikke lenger tilgjengelige for allmennheten.

Dersom det er arrangementer hos NaKuHel eller på Sem Gjestegård, er det en selvfølge at disse plassene må forbeholdes deres gjester.

I helgene synes det imidlertid sjelden å være slike arrangementer. Asker kommune oppfordres derfor til å komme til ordninger med NaKuHel og Sem Gjestegård som muliggjør fristilling av disse parkeringsplassene til glede for Askers turglade befolkning i helger der det ikke er noen slike arrangementer.

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Det burde ikke være en uoverkommelig oppgave for en handlekraftig kommune?

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.