Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Øvre Sem av stor betydning for Asker

Asker kommune kjøpte i 2014 Øvre Sem. Det ble i overgangen til 2000-tallet kåret til Askers tusenårssted.

FOTO: KNUT BJERKE

Jeg vil gjerne gi uttrykk for tilslutning til Ingvild Tautra Vevatnes innlegg 5. februar om bevaring av Øvre Sem for Asker kommune. Det er underlig og uforståelig at politikere som er valgt for å arbeide for innbyggernes beste kan gå inn for å selge denne flotte eiendommen. 

Det som kanskje er mest underlig og også trist, er at ordføreren nå, ifølge Vevatne, også går inn for å selge eiendommen. 

Underlig

Det var i 2014 flere politikere som var mot at kommunen skulle kjøpe eiendommen, men ordføreren var den gangen en viktig stemme for at kommunen skulle sikre seg eiendommen «til beste for Askers befolkning». Kanskje var det hennes stemme som i hvert fall for Høyre var avgjørende for at kommunen gikk inn for kjøp.

Det virker underlig at ikke den nye storkommunen skulle finne en egen anvendelse av denne eiendommen. 

Bilbasert hotell

Når en ser på det antall mennesker som nærmest daglig besøker området, og den store tilslutning som Venner av Øvre Sem har fått, får en et klart inntrykk av at området og eiendommen er av stor betydning for Askers befolkning. 

Likevel fortsetter altså ledende politikere å arbeide for å få eiendommen solgt til et bilbasert hotell

Hvordan tror man at dette vil påvirke trafikken og folks mulighet for tilgang til området? Kan dette virkelig være til beste for Askers befolkning.?

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.