Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Ordføreren uten troverdighet på Fornebu

I Budstikka onsdag 5. juni har ordføreren en artikkel under tittelen «Sammen skaper vi Fornebu».

Her skriver hun så vakkert: I «Fornebu 2035 – Strategi for utvikling av Fornebu-samfunnet» slår vi fast at kommunen gjør klokt i å samarbeide med befolkningen, organisasjoner og næringslivet for å utvikle løsninger på konkrete samfunnsbehov. Det er på den måten man skaper løsninger for fellesskapet som er basert på lokalkunnskap og som innbyggerne har eierskap til.

Dette er kloke ord. Det er bare så synd at den befolkningen og de innbyggerne hun sikter til ikke kan være de som blir berørt av utbyggingen på Fornebu.

Under kommunens behandling av KDP3 ble alle protestene og innsigelsene som ble presentert av befolkningen på Fornebu og Snarøya glatt oversett og ignorert av kommunestyret i Bærum. Hennes oppfordring nå til samarbeid har null troverdighet.

Hvorfor skal vi tro mer på henne nå enn da hun totalt overså oss under behandlingen av KDP3? Den må hun dra lenger ut på landet med.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.