Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Opprop for Mustafa Hasan

– Mustafa Hasan (18) må få amnesti og innvilget oppholdstillatelse på humanitært grunnlag, skriver innsenderne.

– Mustafa Hasan (18) må få amnesti og innvilget oppholdstillatelse på humanitært grunnlag, skriver innsenderne.

Foto: KARL BRAANAAS

Vi vil at Mustafa Hasan skal få amnesti og innvilget oppholdstillatelse på humanitært grunnlag. Etter 13 års oppvekst i Norge bør han ikke straffes for feil opplysninger gitt av hans mor.

Vi mener at regelverket må endres slik at det kan gis amnesti for enslige mindreårige med lang oppholdstid og sterk tilknytning i spesielle tilfeller.

Mustafa Hasan (18) kom til Norge fra Jordan med sin mor og fire søsken for 13 år siden. Mustafa Hasan er oppvokst i Norge og har sitt liv her i Norge. Han er godt integrert, er norskspråklig og går siste år på videregående.

Mustafa Hasan er varslet om at han har fått utreisefrist fra Norge innen 7. desember mens han går i siste år på videregående skole. 

Moren fikk midlertidig oppholdstillatelse i Asker i 2009. I 2012 ble oppholdstillatelsen trukket tilbake, da moren hadde gitt uriktige opplysninger om statsborgerskap. Moren og tre av søsknene er ute av landet og skal være bosatt i ulike land.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.