Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Ønsker Bærum kommune færrest mulig søknader?

– Skulle tro at kommunen vil avskrekke flest mulig, skriver Pamela Hill Griffiths.

– Skulle tro at kommunen vil avskrekke flest mulig, skriver Pamela Hill Griffiths.

Foto: KNUT BJERKE

Kjære Bærum kommune!

Jeg har en liten bønn til dere. 

Aller først – som regel går det meste greit, men noen ganger blir det så mange kriker og kroker i en søknad at det er fristende bare å gi opp. Det brukes ord og ørten vedlegg så man skulle tro at en liten søknad egentlig er svære greier. Ja, det kan til og med bare gjelde noen stakkars timer en gang i året!

Heldigvis har vi en teflonhjerne, som enten velger å benekte eller rett og slett glemme alle disse krikene og krokene. Er man i tillegg litt sta, så hender det at man kommer i mål. Utslitt og full av faen om at dette er siste gang. Nattesøvnen er viktigere.

Jeg tenker med gru på hvordan det ville være med en større sak. Ikke vet jeg, men det at man må nesten ta en video av et sted, og at man i tillegg har følelsen av «å stå i veien eller skape en fare» eller hva det måtte være. Det kan jo ta luven fra de fleste. Ingen vil vel stå i veien eller skape en fare – hverken privat eller offentlig.

Skulle tro at kommunen ønsker færrest mulig søknader og vil avskrekke flest mulig. Det verste er at man bruker kanskje lang tid på noe som ikke har med saken å gjøre i det hele tatt. 

Hilsen en som virkelig har prøvd.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.