Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Om hundeeiere og hundebæsj

Først vil jeg si at det finnes utrolig mange flotte hunder og ditto hundeeiere i Bærum.

Jeg har selv hund, men jeg er mektig lei av all hundebæsjen som enkelte tydeligvis ikke orker å plukke opp etter bikkja si.

Vil du svare på dette innlegget? Send inn leserbrev her

Mange har med seg de berømte, gjerne svarte, hundebæsjposene. Langt de fleste tar opp bæsjen, og sågar er det mange som bærer posen med seg hjem og kaster den i sin egen søppelkasse. Jeg er en av dem.

Da er det desto mer irriterende å se all dritten som ikke tas opp, og desto mer ser man når snøen smelter. Jeg forstår veldig godt at folk uten hunder skuler stygt på hundeeiere og hater hundebæsj!

Folkens, det er ikke digg å se alt som ligger strødd etter våre kjære firbeinte!

Jeg er faktisk flau på vegne av oss hundeeiere, og jeg merker at ønsket om ikke å bli mistenkt for å være en av dem som driter i saken, er så sterkt at når jeg er ute med min hund, så tar jeg tidlig frem posen og tyyydelig vifter litt med den så eventuelle vitner skal se at jeg tenker fjerne dritten etter bikkja mi. Ærlig talt folkens, det skulle bare mangle!

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Noen hundeeiere unnskylder seg ikke i det hele tatt, de spaserer åpenlyst videre når hunden har gjort sitt, selv om de må ha skjønt at noen har sett dem. Drittsekk, tenker jeg da. Andre sier at det er så langt hjem til søppelkassa. Og noen sier at det er jo bare økologisk avfall som forsvinner i naturen.

Og så har du de som misforstått tenker at de har vært flinke, som plukker opp bæsjen i den svarte posen, for så å legge igjen posen i skisporet eller hvor de nå måtte befinne seg.

Jeg vet ikke hva som er verst, men kanskje da bedre å la den ligge uten pose?

Kjære hundeeierkollegaer, vær så snill, ta opp bæsjen etter hunden din, da blir det så mye hyggeligere ute når våren kommer også:)

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.