Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Nytt Nadderud stadion for idretten

Nye Nadderud stadion bør være forbeholdt idretten, skriver Finn Hebbe Johnsrud (Sp).

Nye Nadderud stadion bør være forbeholdt idretten, skriver Finn Hebbe Johnsrud (Sp).

Foto: KNUT BJERKE

Planene for et nytt Nadderud stadion begynner å bli klare. Det er en stor investering, og politikerne skal ta stilling til utbygging etter to modeller.

I modell 1 står Bærum kommune for hele utbyggingen, hvor hele stadion blir viet idrettsformål. Alternativet er modell 2, som betyr næringsvirksomhet i deler av stadion

Vi i Bærum Senterparti mener at nye Nadderud stadion bør være forbeholdt idretten. Vi trenger ikke flere butikker og utvidet næringsvirksomhet i utkanten av Bekkestua sentrum, hvor noen allerede i dag sliter med å holde hodet over vann.

Bærums-idretten trenger ikke bare et nytt fotballstadion, men også lokaler for mange av sine småidretter. Vi mener også at det er viktig at kommunen har styringen på utbyggingen og at ikke kommersielle næringsinteresser skal komme inn og overta styringen. 

Vi er ikke enig med Budstikkas leder av 22. april hvor de sterkt anbefaler næringsarealer i bygget. I denne saken lytter vi til Bærum Idrettsråd som selv anbefaler at stadion benyttes til idrettsformål, og at denne næringen blir implementert i bygget. 

I formannskapsmøte 15. april hadde vi forslag om at modell 1 med idrettsrelatert næring i stadion burde vedtas, men dessverre fikk vi bare MDG med oss på dette.

Vi håper og tror at vi får med flere partier på vårt forslag når det skal opp i kommunestyret, slik at idretten får ha Nadderud stadion for seg selv.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.