Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Ny ishall i Asker vil øke interessen for ishockey

FORVENTNINGSFULL: - Vi er mange i Asker som lenge har drømt om og jobbet for en ny og tidsmessig ishall. Skal vi bygge ny hall, skal det gjøres skikkelig, og nå nærmer vi oss, skriver kommunestyremedlem Ole Jacob Johansen (Frp).

Ishockeysesongen er i gang, og i 2021 skal ny arena på Risenga stå klar.

Gledelig nok greier vi å få tilskuerkapasiteten opp i forhold til hva som opprinnelig var planlagt.

Les også: Seriestart i dag: Derfor valgte han Frisk Asker fremfor utlandet

Les også: – Frisk vil være i toppen i år

Formannskapet i Asker behandlet definering av prosjektomfang for den nye ishallen i møte 21. august. I skisse- og forprosjektet legges det nå til grunn 3.500 tilskuerplasser, hvorav 500 er ståplasser.

Da begynner det å hjelpe. Ståplasser gjør noe med atmosfæren i hallen. I tillegg fikk jeg inn i formannskapets vedtak at man skal se på muligheter for å få kapasiteten ytterligere opp innenfor rammen, opp mot 4.000 tilskuere.

Vi er mange i Asker som lenge har drømt om og jobbet for en ny og tidsmessig ishall. Skal vi bygge ny hall, skal det gjøres skikkelig, og nå nærmer vi oss.

Ny ishall er utrolig viktig for miljøet, for publikum og for å trekke sponsorer, og jeg er sikker på at interessen for ishockey vil øke.

Jeg har tro på å bygge lag, miljøer og identitet rundt gode og tidsmessige anlegg. Med ny arena kan Frisk Asker bli et skikkelig «powerhouse» i norsk ishockey. Nye Askerhallen kan bli et naturlig samlingssted og være hjertet i Risenga idrettspark. Gode møteplasser er også viktig når vi skal bygge en felles identitet for den nye storkommunen. Jeg vet at det jobbes godt i klubben for å rigge hele organisasjonen for en ny tilværelse i ny hall, med de mulighetene det gir.

En ny arena kan gi en kraftig utvidet «fanbase», og i den nye hallen skal både «die hard-fans» på ståtribunen og familien som spiser søndagsmiddag før match, føle seg hjemme.

Den nye arenaen vil betyr enormt mye for klubben, for nærmiljøet og for hele Asker.

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Det er bare å glede seg til pucken droppes i ny hall med god tilskuerkapasitet i 2021.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.