Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Nostalgisk og verdig 100-årsmarkering

Trygve Winnæss (til venstre) og Hans Kristian Lingsom var blant veteranene som var til stede under feiringen av Stabekk Tennisklubbs 100-årsjubileum.

Trygve Winnæss (til venstre) og Hans Kristian Lingsom var blant veteranene som var til stede under feiringen av Stabekk Tennisklubbs 100-årsjubileum.

Foto: KARL BRAANAAS

Hundre år og to dager etter at gründerne Hugo Borgen og Einar Kihl startet prosessen i et innleid klasserom på Lysaker folkeskole 5. mai 1922, betalte 3.000 kroner for tomten og satte i gang byggingen av Stabekk tennisklubb, ble jubileet markert lørdag 7. mai 2022 kl. 10.00-14.00. 

Først med barneoppvisningskamper, så ble det veteranspilling. Innimellom taler og litt historikk ble det servert grillmat og bløtkake med marsipanlokk. 

Personlig hilste jeg på flere fortsatt aktive veteranmedlemmer som Steinar Medbøe, Hans-Kristian Lingsom, Trygve Winnæss og brødreparet Granerud. Det ble rørende nostalgi fra glansdagene våre, ispedd masse den gang da og så videre. Et svært verdig arrangement som klubbens ledelse og frivillige kan være fornøyde pluss stolte av.

En stor gammel vimpel merket STK 1922 var hengt opp på gjerdet til centercourten. Strålende vær, sol og blå himmel var selve kronen på verket. 

Denne klubben har gitt meg mange spennende opplevelser i 44 år, det vil si fra 1953 til 1997. Så hjertelig takk for meg, lykke til videre med kamper både utendørs og innendørs for unge og gamle tennisfans.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.