Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Nedleggelse av Artista

– Sjokkerende, skriver innsenderen om kafeen Artista på Kadettangen kan bli lagt ned.

– Sjokkerende, skriver innsenderen om kafeen Artista på Kadettangen kan bli lagt ned.

Foto: Joakim S. Enger

I Budstikka mandag 8. november kom den sjokkerende nyhet om at Bærum kommune vil stenge det populære treffstedet Artista på Kadettangen, der seniorene i Sandvika møtes til hvilepause, sosialt samvær og servering.

Ferske rundstykker, kaffe og omsorg i stjerneklasse blir oss til del av den populære kaféverten Daming Ly.

Bærum kommune ga grønt lys for et seniorsenter i Sandvika 27.11.1995, sak 70/95. Sandvika vel jobbet med saken i mange år, men intet skjedde. Først i 2016 fikk seniorene lokale i Kommunegården. Så begynte rehabiliteringen av Kommunegården, og seniorene ble igjen uten samlingssted.

Et populært møtested var Camilla Kafe i Helgerudgården. Den er nå under riving. Møtestedet på Kadettangen skal ikke rives, men brukes til ungdomshus.

Det er bra at ungdommen får sitt eget hus, men å ta Sandvikas mest brukte og populære seniorkafé til det formålet, hører ingen sted hjemme.

Ungdommen bor ikke i Sandvika. Det er naturlig å legge ungdomshuset til et strøk hvor mange ungdommer bor. Sandvika har fått status som seniorbyen, og slik kommer det til å bli med dagens høye boligpriser.

Vi får håpe at politikerne tenker seg om og lar vår kjære Daming Ly fortsette med virksomheten sin i det fine sosiale miljøet han har skapt der.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.