Skip to main content

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Når skal Bærums politikere skjønne hvem det er som har valgt dem?

Politikerne er valgt av innbyggerne, og ikke av utbyggerne. Det virker ikke som om Bærums politikere er klar over dette.

Det er klart at de av og til må ta avgjørelser som ikke er populære blant innbyggerne, men en så entydig enveiskjøring som KDP3 på Fornebu legger opp til skal man lete lenge etter.

I folkemøte etter folkemøte, høringsrunder, leserinnlegg i avisene etc. kommer innbyggerne med en lang liste av innspill, ofte med henvisning til brudd på gjeldende Byggteknisk Forskrift TEK 17 uten at det blir tatt hensyn til.

Dersom Fornebu blir bygget ut i henhold til det nåværende forslaget til KDP3 vil det gode bomiljøet som ble grunnlagt i KDP2 bli fullstendig ødelagt.

Les mer på Budstikka.no/debatt

Nå må Bærums politikere vise at de tross alt har et ansvar overfor velgerne, og ikke bare løpe etter utbyggerne og lar dem gjøre som de vil. Det er på høy tid at de også viser at de hører litt på dem som har valgt dem. De må huske at det er valg til høsten. Partilojaliteten er ikke som den var før i tiden, og strykningskampanjer har skjedd før.

Det er ikke for sent å snu. Fornebubanen og E-18 er begge forsinket. Gå tilbake og gjør jobben en gang til. Hold dere til gjeldende forskrifter, ta hensyn til innspill fra beboerne (så langt det går an), og hold Obos i ørene.

Dette gjelder for øvrig også for områder på Fornebu der Bærum kommune selv har ansvaret for å utvikle. Ikke gi Obos mulighet til å komme og peke på at kommunen heller ikke holder seg til regelverket.

Les flere innlegg av Gregers Gram Rygg

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler