Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Nadderud stadion er hjertet for fotballen

– Det kan sies meget om foreningens betydning for folk i alle aldre, skriver Stabæk-entusiast Monty Karlan.

– Det kan sies meget om foreningens betydning for folk i alle aldre, skriver Stabæk-entusiast Monty Karlan.

Foto: KARL BRAANAAS

Stabæk IF er en idrettsforening som har over 2.000 medlemmer. Foreningen er aktiv innen bandy, håndball, fotball, alpint og orientering. I alle fall!

Jeg nevnte bandy først. Den avdelingen har mer enn 500 medlemmer i alderen 5–75 år. Stabæk Bandy er helt på topp i Norge og kanskje klubben med flest aktive medlemmer i landet.

Stabæk IF ble stiftet i 1912. Formål er å aktivere barn, ungdom, voksne, eldre (og tilskuere) i idrettsglede og sunn fritid.

Meg bekjent har foreningen opplegg for å hente 10-12-åringer etter skoletid, ha dem på trening samt kjøre dem hjem.

Det kan sies meget om foreningens betydning for folk i alle aldre. Og det er veldig mange av oss.

Nadderud stadion er hjertet for fotballen med hovedstadion samt to kunstgressbaner. Det spilles fotball fra tidlig til sent hele uken. Og er det ikke trening eller kamper, så bruker ungene kunstgressbaner til lek og hygge.

Klubben har gjestende lag i alle aldre fra hele landet. I alle fall ti måneder i året. Nadderud er Bærums stadionområde som representerer kommunen utad i hele Idretts-Norge. Ikke glem det.

Foreningen har dessverre ingen rik onkel som sponser fotballen slik andre klubber har. Men de har barn, ungdom, voksne og eldre og deres familier. Det bør Bærum kommune være stolt av.

Jeg registrerer innlegg her fra et menneske som aktiviserer seg i yogaturer til Spania. Det er bra for noen. Veldig mange Bærums-folk er glade for å kunne drive med alskens sport og idrett samt friluftsliv i vårt nærområde. Dette vet kommunestyret godt.

Når jeg er på Nadderud, så hilser jeg på folk fra alle lokale politiske partier og også noen på høyt nasjonalt politisk nivå og næringsliv. Jeg håper at de ikke hører for mye på grinebitere som ikke ser lenger enn nesen.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.