Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Nå da, Nadderud?

Et alternativ for nytt stadion er plassering langs Gamle Ringeriksvei, der en kunstgressbane er i dag. – Den beste, og anbefalte, løsningen, skriver innsenderne.

Et alternativ for nytt stadion er plassering langs Gamle Ringeriksvei, der en kunstgressbane er i dag. – Den beste, og anbefalte, løsningen, skriver innsenderne.

Foto: TRINE JØDAL

Vi er sååå nær den beste løsningen for et nytt Nadderud stadion.

Etter massevis av omkamper, utsettelser og utredninger.

Så kommer partipolitikken susende i siste sving og ser ut til å kunne forkludre den beste, og anbefalte, løsningen som er et helt nytt stadion plassert parallelt med Gamle Ringeriksvei.

Det store perspektivet, de lange linjene og den samfunnsbyggende effekten av et velfungerende stadion ofres til fordel for saker som kanskje vil kunne gi bedre resultat i kommende kommunevalg.

Ja, da! Vi vet at det er et rungende flertall for å realisere et nytt stadion, men flertallet for den beste løsningen er under angrep.

Det er nærmest utrolig at vi her i Bærum, bygda som tidvis mobbes for sin rikdom og vellykkethet, ikke evner å få realisert dette viktige leirbålet som skal bygge identitet, stolthet og tilhørighet. Mens Sogndal, et sted med cirka 8.000 innbyggere, har klart dette for lengst.

Et stadion eller et idrettsanlegg vil alltid tape i kampen om investeringer til helse, skole, eldre og syke. Alltid. Derfor må våre politikere denne gangen heve blikket fra dagens budsjettsituasjon og se Nadderud stadion i et langt perspektiv. Og ta inn over seg at dette ikke bare handler om et blaatt fotballag, men så uendelig mye mer.

Politikk er det muliges kunst, sies det. Da burde det være mulig å velge den beste løsningen denne gangen.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.