Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Møteplass for eldre i Sandvika

– Det er alltid flinke foredragsholdere, skriver innsenderen om Forum 60+ i Bærum Kulturhus. Torsdag 9. desember kommer kommunaldirektør Arthur Wøhni i Bærum kommune med temaet «Om utbyggingen av nye Sandvika».

– Det er alltid flinke foredragsholdere, skriver innsenderen om Forum 60+ i Bærum Kulturhus. Torsdag 9. desember kommer kommunaldirektør Arthur Wøhni i Bærum kommune med temaet «Om utbyggingen av nye Sandvika».

Foto: KARL BRAANAAS

I Budstikka har det vært flere innlegg der det etterlyses tilbud for seniorer, blant annet med utgangspunkt i Sandvika seniorsenter, og i avisen 18. november etterlyses møteplass for eldre.

En møteplass kan være så mangt. Min erfaring er at det finnes flere gode og sosiale tilbud i Sandvika:

1) Andre har nevnt seniorsenterets satsing på interessante foredrag i Forum 60+ i Kulturhuset hver torsdag kl. 12.00. Det er alltid flinke foredragsholdere, så takk til en dyktig programkomité. Disse foredragene går jeg nødig glipp av.

2) Seniornett. Holdes i Kunnskapssenteret onsdager og torsdager kl. 10.00-12.00 med en-til-en veiledning på smarttelefon, nettbrett og pc/Mac. Hvem har ikke bruk for det? Det er god plass her også.

3) Bærum turlag, lokalforening i Den Norske Turistforening (DNT), arrangerer gjennom «Aktiv i 100»-prosjektet lavterskel turtilbud hver onsdag kl. 11.00 fra Sandvika sentrum, for tiden med start utenfor Løkke. Med turledere. Dette er gratis, og det er ingen påmelding.

4) Turbussen i regi av DNT Oslo og Omegn. Den starter på bussterminalen i Sandvika cirka kl. 10.00 i tillegg til henting på Asker, Rykkinn og Bekkestua og tar oss til forskjellige steder i Oslo og omegn. Man kan velge tre lengder på turen, alltid med turledere. Det er mye å se og lære og veldig sosialt – om du ønsker det. Dette koster 120 kroner for medlemmer (ellers 170 kroner), og det er ingen påmelding her heller.

5) Seniorkino tirsdager og torsdager – kaffe inkludert.

Biblioteket har mye informasjon om andre aktiviteter liggende fremme. Min erfaring er at Sandvika har noe for enhver smak. Det må vel ikke stå senior foran for å være en interessant ting å gjøre?

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.