Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Møtemaraton i Asker kommende uke

Kirsten Koht (75) leder eldrerådet i Asker, som mandag skal diskutere Askers tiltak mot klimaendringene.

FOTO: KARL BRAANAAS

Asker kommune gjennomfører intet mindre enn ni politiske møter kommende uke. 

Først ute er eldrerådet, ungdomsrådet og råd for personer med funksjonsnedsettelse mandag. Onsdag er det møte i utvalg for oppvekst og utvalg for velferd. Torsdag er turen kommet til formannskapet, klageutvalget, utvalg for medborgerskap og utvalg for samfunnstjenester.

Eldrerådet, som ledes av Kirsten Koht, og ungdomsrådet skal begge blant annet diskutere en temaplan for handling mot klimaendringene. Formålet er å sette mål for reduksjon av klimagassutslipp i Asker og vise hvordan målene skal nås. I arbeidet skal kommunen involvere lag og foreninger, råd, næringsliv, ungdom, regionale partnere og alle askerbøringer som vil delta.

Ungdomsrådet skal i tillegg diskutere en høringsuttalelse om ordensreglement for grunnskolen. 

Råd for personer med funksjonsnedsettelse skal blant annet vurdere planene for ny bro til Nesøya og for ny flerbrukshall (Leikvoll C) på Risenga. 

Skoleinntak i Bærum

I Bærum er det denne uken tre møter: Tirsdag i hovedutvalg for barn og unge, og onsdag i eierutvalget og hovedutvalg for bistand og omsorg.

Hovedutvalg for barn og unge skal blant annet diskutere inntaket til 1. og 8. trinn skoleåret 2020/2021, tilstandsrapport for PP-tjenesten 2020, kvalitetsutvikling i barnehagene og situasjonen ved Haug skole og ressurssenter.

Hovedutvalg for bistand og omsorg skal blant annet vurdere et forslag fra kommunedirektøren om endringer i oppgaver og organisering av Arba inkludering og Bærum arbeidssenter.

E18-garanti i fylket

I Viken er det møte i fylkestinget i Drammen torsdag og fredag. Der skal fylkespolitikerne debattere og stemme over fylkesrådets innstilling om at Viken trekker garantien for E18 Lysaker-Ramstadsletta som ble vedtatt av Akershus fylkestinget i oktober 2018. 

nilsjohan.dahl@budstikka.no

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.